JS Tuinplanten

Klimplanten

Op deze pagina vindt u meer informatie over klimplanten. Klimplanten worden bijvoorbeeld gebruikt om een stuk muur of schutting te bedekken. Er zijn zowel bladverliezende als bladhoudende klimplanten. Deze planten groeien de eerste paar jaar vrij krachtig.

Klimplanten hebben weinig onderhoud nodig, ze moeten alleen af en toe gesnoeid worden. Elke klimplant heeft zo zijn eigen sierwaarde. Al deze planten worden in pot gekweekt en met een stok omhoog gebonden, zodat ze het beste groeien en vertakken.

Hieronder vindt u slechts enkele voorbeelden van klimplanten die wij u kunnen aanbieden. Indien u een andere soort zoekt, kunt u vrijblijvend meer informatie vragen.

Jasminum nudiflorum (Winterjasmijn)

Jasminum nudiflorum is in een strenge winter bladverliezend. De bladeren zijn groen van kleur. Deze planten bloeien in de winter, ze krijgen dan gele bloemen. De Jasminum moet een beetje geholpen worden met het klimmen. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden in pot gekweekt en zijn goed doorworteld in de pot.

jasminum11

60-80 cm
80-100 cm
100-125 cm
125-150 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hydrangea petiolaris (Klimhortensia)

Hydrangea petiolaris is bladverliezend. De bladeren zijn groen van kleur. In de herfst verkleuren de bladeren, ze worden dan geel. De bloeitijd is in de maanden juni, juli en augustus. In deze periode krijgen de planten witte bloemen. De Klimhortensia groeit erg goed tegen muren. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden in pot gekweekt en zijn goed doorworteld in de pot.

Hydrangea20petialaris20klimhortensia21

40-60 cm
60-80 cm
80-100 cm
100-125 cm
125-150 cm
150-175 cm
175-200 cm
200-225 cm
Grotere maten
op aanvraag!

 

 

Wisteria sinensis Prolific (Blauwe regen)

Wisteria sinensis Prolific is bladverliezend. De bladeren zijn groen van kleur. Deze plant is een voorjaarsbloeier, hij bloeit in de maanden april en mei. In de bloeitijd krijgt de Wisteria grote trossen lilablauwe bloemen. Deze klimplant groeit goed tegen muren of schuttingen. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten zijn in pot gekweekt en goed doorworteld in de pot.

WisteriaSinensisProlificChineseWisteria1

80/100 cm
100/125 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Wisteria sinensis Alba (Blauwe regen)

Wisteria sinensis Alba is bladverliezend. De bladeren zijn groen van kleur. De bloeitijd is in de maanden mei en juni. De Blauwe regen krijgt dan grote trossen met witte bloemen. Deze klimplant groeit goed tegen muren of schuttingen. De Wisteria is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden in pot gekweekt en zijn goed doorworteld in de pot.

Wisteria-sinensis-Alba1

80-100 cm
100-125 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hedera colchica Sulphur Heart (Bonte klimop)

Hedera colchica Sulphur Heart is bladhoudend. De bladeren zijn groen-geel van kleur. De bloeitijd is in de maanden oktober en november. Het is een snelgroeiende klimplant. De Hedera heeft weinig onderhoud nodig, hij moet alleen af en toe bijgesnoeid worden. Deze Klimop is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden aangebonden aan een stok, zodat ze goed vertakken. De Klimop wordt in pot geleverd en is goed doorworteld.

41e0UIhfRL._SL500_AA300_1

80-100 cm
100-120 cm
175-200 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hedera helix Goldheart (Bonte klimop)

Hedera helix Goldheart is bladhoudend. De bladeren zijn klein en goudbont van kleur. Deze Klimop groeit goed tegen een muur of schutting. De eerste paar jaar groeit de Klimop vrij snel, zodat de schutting of de muur snel bedekt is. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De Hedera wordt in pot gekweekt en is goed doorworteld in de pot.

imagesCA3FWCB0

60-80 cm
80-100 cm
175-200 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hedera helix Gold Child (Bonte klimop)

Hedera helix Gold Child is bladhoudend. De bladeren zijn klein en goudbont van kleur. De Klimop groeit goed tegen een schutting of hekwerk. De eerste paar jaar groeit de Klimop vrij snel, zodat de schutting of het hekwerk snel bedekt is. Deze plantensoort is winterhard en kan goed tegen kou. De planten worden altijd opgebonden aan een stok, zodat ze zich mooi vertakken. De Hedera wordt in pot gekweekt.

kek_goldchild_31

80-100 cm
175-200 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hedera helix (Klimop)

Hedera helix is bladhoudend. De bladeren zijn klein en groen van kleur. Deze Klimop klimt erg goed in hekwerken en schuttingen. Deze planten hebben weinig onderhoud nodig, ze moeten alleen af en toe bijgesnoeid worden. De Hedera is winterhard en kan dus goed tegen kou. De Klimop wordt in pot gekweekt en is goed doorworteld.

Hedera20helix20HAHNS1

60-80 cm
80-100 cm
100-125 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hedera hibernica (Klimop)

Hedera hibernica is bladhoudend. De bladeren zijn groen van kleur. Deze klimplant wordt vooral gebruikt ter bedekking van een schutting of hekwerk. De Klimop groeit de eerste paar jaar vrij snel, zodat het hekwerk of de schutting snel bedekt is. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden met een stok opgebonden, zodat ze zich goed vertakken. De Hedera wordt in pot gekweekt.

hedera_helix1

60-80 cm
80-100 cm
100-125 cm
150-175 cm
175-200 cm
200-240 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Klimplanten

Op deze pagina vindt u meer informatie over klimplanten. Klimplanten worden bijvoorbeeld gebruikt om een stuk muur of schutting te bedekken. Er zijn zowel bladverliezende als bladhoudende klimplanten. Deze planten groeien de eerste paar jaar vrij krachtig.

Klimplanten hebben weinig onderhoud nodig, ze moeten alleen af en toe gesnoeid worden. Elke klimplant heeft zo zijn eigen sierwaarde. Al deze planten worden in pot gekweekt en met een stok omhoog gebonden, zodat ze het beste groeien en vertakken.

Hieronder vindt u slechts enkele voorbeelden van klimplanten die wij u kunnen aanbieden. Indien u een andere soort zoekt, kunt u vrijblijvend meer informatie vragen.

Ontwerp & Realisatie: Dlogic - Copyright © 2016