JS Tuinplanten

Vaste planten

Op deze pagina vindt u meer informatie over vaste planten. Vaste planten zijn in bijna elke tuin wel te vinden, omdat ze erg mooie bloemen hebben en lekker ruiken. Deze planten zijn er in verschillende soorten en maten. Vaste planten groeien goed in de nederlandse tuin. Deze plantensoort heeft weinig onderhoud nodig. Veel vaste planten sterven in de winter boven de grond af. Onder de grond blijft de plant gewoon leven, vroeg in het voorjaar schiet de plant dan weer mooi uit.

Hieronder vindt u slechts enkele voorbeelden van vaste planten die wij verkopen. Indien u een andere soort zoekt kunt u vrijblijvend meer informatie vragen.

Pennisetum alopecuroides Hameln (Lampenpoetsersgras)

Pennisetum alopecuroides Hameln behoort tot de siergrassen. De planten zijn rijkbloeiend en hebben donkerbruine pluimen. De bloeitijd is in de maanden juli, augustus, september en oktober. De Pennisetum heeft weinig onderhoud nodig, hij moet alleen in het voorjaar tot de grond toe afgeknipt worden. Deze plantsoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden in pot gekweekt en hebben uiteraard een goed wortelstelsel.

0664-s_grass_dwarf_fountain_grass_beige_feathers_so_21

20-30 cm
40-50 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Cortaderia selloana (Pampasgras)

Cortaderia selloana is een grassoort. Er zijn 2 verschillende soorten kleuren: wit en rose. Hoe ouder deze plant wordt hoe meer bloemen hij krijgt. De Cortaderia wordt ongeveer 2 meter hoog. Het Pampasgras bloeit in de maanden juli, augustus, september en oktober. Deze plantensoort groeit goed in de nederlandse tuin. De planten moeten na de winter tot boven de grond afgeknipt worden.

Pampas_Grass_Dwarf_3x41

20-30 cm
60-80 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Hosta elegans (Hartlelie)

Hosta elegans is bladverliezend. Deze planten bloeien in de maanden juli, augustus en september. De bloemen zijn wit van kleur. De bladeren zijn blauwgroen van kleur. Na 10 jaar is de plant ongeveer 45 cm hoog. De Hosta sterft in de herfst boven de grond af en schiet in het voorjaar weer uit. Deze planten zijn winterhard en kunnen dus goed tegen kou.

hosta20sieboldiana20elegans20Hpim15331

10-15 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Lavandula angustifolia Rosea (Lavendel)

Lavandula angustifolia Rosea is bladhoudend. De bloeitijd is in de maanden juni, juli en augustus. De bloemen zijn roze van kleur. Lavendel verspreidt een heerlijke geur in uw tuin. Na 10 jaar is de plant ongeveer 35 cm hoog. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De planten worden in pot gekweekt en zijn goed doorworteld in de pot.

LAVANDULA20ang20Rosea1

10-15 cm
15-20 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Lavandula angustifolia Hidcote (Lavendel)

Lavandula angustifolia Hidcote is bladhoudend. De bloeitijd is in de maanden juni en juli. De bloemen zijn blauwpaars van kleur. Lavendel geeft een heerlijke geur af in de tuin. De bladeren zijn grijsgroen van kleur. Na 10 jaar is de plant ongeveer 40 cm hoog. Deze plantensoort is winterhard en kan dus goed tegen kou. De Lavendel wordt in een p9 pot gekweekt en is goed doorworteld in de pot.

imagesCA0KDAY2

15-20 cm
20-25 cm
Grotere maten
op aanvraag!

Vaste planten

Op deze pagina vindt u meer informatie over vaste planten. Vaste planten zijn in bijna elke tuin wel te vinden, omdat ze erg mooie bloemen hebben en lekker ruiken. Deze planten zijn er in verschillende soorten en maten. Vaste planten groeien goed in de nederlandse tuin. Deze plantensoort heeft weinig onderhoud nodig. Veel vaste planten sterven in de winter boven de grond af. Onder de grond blijft de plant gewoon leven, vroeg in het voorjaar schiet de plant dan weer mooi uit.

Hieronder vindt u slechts enkele voorbeelden van vaste planten die wij verkopen. Indien u een andere soort zoekt kunt u vrijblijvend meer informatie vragen.

Ontwerp & Realisatie: Dlogic - Copyright © 2016