JS Tuinplanten

Overige plant benodigdheden

Op deze pagina vindt u informatie over producten die u nodig heeft voor de planten in uw tuin. Dit hebben we bewust gedaan, zodat u echt alles op één adres kunt halen.

Houtsnippers (Bark)

Deze houtsnippers zijn speciaal bewerkt, zodat ze niet gaan rotten als ze bij u in de tuin liggen. Bark wordt vaak gebruikt onder speeltoestellen of op plaatsen waar niet veel onkruid mag groeien. Het zorgt ervoor dat het onkruid dan niet bij de bodem van de grond kan komen. De houtsnippers zitten in zakken van 70 liter. Deze Bark blijft jaren zijn kleur houden.

Play20grade20bark_WEB1

Potgrond

Potgrond wordt vaak gebruikt bij het plaatsen van planten en bomen. Door potgrond wordt de groei van planten en bomen bevorderd. We hebben deze potgrond gekozen, omdat deze bij bijna alle planten en bomen gebruikt kan worden. In de potgrond zitten extra voedingsstoffen, die ervoor zorgen dat de plant beter groeit. De potgrond zit in zakken van 70 liter. Deze potgrond is makkelijk bewerkbaar.

Meststoffen_en_potgrond_1441291

Boomband

De boomband is van goede dikte, zodat deze niet kapot kan gaan. De band is gemakkelijk bewerkbaar. Per boom is ongeveer 2 meter boomband nodig. Boomband wordt per meter in rekening gebracht.

TN_195_AD-boomband1

Boompalen

De boompalen zijn 2 meter hoog. Deze palen zijn bewerkt, zodat ze niet gaan rotten in de grond. De boompalen zijn gepunt, hierdoor zijn ze gemakkelijker in de grond te plaatsen. Deze palen hebben de juiste dikte, zodat ze meerdere jaren stevigheid aan de bomen kunnen geven. Vaak worden er 2 palen per boom gebruikt, zo kan de boom niet op en neer schudden met de wind.

ca2c03295d618f31826e0a8dffe1d2991

Overige plantbenodigdheden

Op deze pagina vindt u informatie over producten die u nodig heeft voor de planten in uw tuin. Dit hebben we bewust gedaan, zodat u echt alles op één adres kunt halen.

Ontwerp & Realisatie: Dlogic - Copyright © 2016